Категории

Еластични уплътняващи адхезиращи грундове

Покажи:
Сортиране по:
SiMP®SEAL 30 представлява еднокомпонентен уплътнител от модифициран със силил полимер. След екструдиране се втвърдява чрез реакция с атмосферната влага, като образува високоякостен, трайно гъвкав универсален еластичен уплътнител. ПРИЛОЖЕНИЯ SiMP® SEAL 30 представлява отличен универсале..
Цена при запитване   ЕДНОКОМПОНЕНТЕН УНИВЕРСАЛЕН ЕЛАСТИЧЕН УПЛЪТНИТЕЛ SIMP
0,00лв.
SiMP®SEAL 55 представлява еднокомпонентен полуеластичен уплътнител/лепило от модифициран със силил полимер, без разтворители и изоцианати. След екструдиране се втвърдява чрез реакция с атмосферната влага, като образува високоякостен, трайно гъвкав универсален еластичен уплътнител. ПРИЛОЖЕНИЯ ..
Цена при запитване   ЕДНОКОМПОНЕНТЕН УНИВЕРСАЛЕН ПОЛУЕЛАСТИЧЕН УПЛЪТНИТЕЛ
0,00лв.
U-SEAL 500 е еднокомпонентен, многофункционален, полиуретанов уплътнител и еластично лепило. Свързва се добре с голямо разнообразие от повърхности и създава постоянно еластично уплътнение с отлична свързваща възможност. ПРИЛОЖЕНИЯ U-SEAL 500 се използва като уплътняващ и свързващ материал ..
Цена при запитване   ЕЛАСТИЧЕН ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ И ЛЕПИЛО    
0,00лв.
U-SEAL 816 е еластичен, полутечен, еднокомпонентен, саморазливен, полиуретанов уплътнител. Използва същата технология като U-SEAL 816Т http://spapool.bg/hidroizolacii-penetron/041403-himicheski-ustoichiv-uplatnitel, като е допълнително разработен да е саморазливен и се използва за упл..
Цена при запитване   САМОРАЗЛИВЕН ХИМИЧЕСКИ УСТОЙЧИВ ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ  
0,00лв.
U-SEAL 816T е трайно еластичен, еднокомпонентен, полиуретанов уплътнител, специално разработен за употреба като универсален уплътнител, на места изискващи висока химическа устойчивост на горива,масла и въглеводороди. ПРИЛОЖЕНИЯ Запечатване на разширителни и конструктивни фуги във вертикални и ..
Цена при запитване   ХИМИЧЕСКИ УСТОЙЧИВ ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ    
0,00лв.
U-SEAL 907 е еднокомпонентен, супереластичен, полиуретанов уплътнител. Той е подходящ за фуги с голямо разширение и може да поеме големи размествания. При взаимодействие с атмосферната влага образува еластичен уплътнител с отлични залепващи свойства и устойчивост на стареене и на  атмосферни вл..
Цена при запитване   СУПЕРЕЛАСТИЧЕН ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ    
0,00лв.
U-CLEANER ACTIVATOR е прозрачен грунд и почистващ препарат на основата на разтворители, с нисък вискозитет за неабсорбиращи повърхности. Той почиства и в същото време подготвя повърхността за следващата операция, оставяйки остатъчен слой върху нея. ПРИЛОЖЕНИЯ U-CLEANER ACTIVATOR се използва ..
Цена при запитване   ГРУНД И ПОЧИСТВАЩО СРЕДСТВО ЗА НЕАБСОРБИРАЩИ ПОВЪРХНОСТИ
0,00лв.
U-PRIMER 110 представлява еднокомпонентен, дълбокопроникващ грунд на полиуретанова основа за порьозни повърхности. Той се втвърдява чрез влагата във въздуха. Подпомага адхезията на уплътнителите/лепилата U-SEAL и SiMP®SEAL към порьозни повърхности, като бетон, цимент, дърво и др. Грундът проникв..
Цена при запитване   ГРУНД НА ПОЛИУРЕТАНОВА ОСНОВА ЗА ПОРЬОЗНИ ПОВЪРХНОСТИ  
0,00лв.
U-PRIMER 130 представлява еднокомпонентен, дълбокопроникващ грунд на полиуретанова основа за непорьозни повърхности. Той се втвърдява чрез влагата във въздуха. Подпомага адхезията на уплътнителите/лепилата U-SEAL и SiMP®SEAL към непорьозни повърхности, неръждаема стомана, алуминий, мед, месинг, ..
Цена при запитване   ГРУНД НА ПОЛИУРЕТАНОВА ОСНОВА ЗА НЕПОРЬОЗНИ ПОВЪРХНОСТИ  
0,00лв.