Категории

Оборудване за басейни

Покажи:
Сортиране по:
Едноцветна стъклокерамика   Съдържа едноцветни плочки с расмери 2 х 2 см и дебелина 4 мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на платна (листове) с размери 32,5 х 32,5 см. Фугата между плочките е 2 мм. Подходящи за басейни, парни бани и др. Цената е за квадратен метър. С едноцветна..
Цената е за квадратен метър. Стъклокерамиката е на листове, за по-лесно полагане.
19,40лв.
Стъклокерамика  Iridium Съдържа  плочки с ефект  с размери 2 х 2 см и дебелина 4 мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на мрежа (листове) с размери 32,5 х 32,5 см. Фугата между плочките е 2 мм. Цената е за квадратен метър. Ефектните плочки могат да се ползват за облицова..
 Плочките са атрактивни, лесно се поставят, благодарение на мрежички на които за наредени
46,00лв.
Стъклокерамика Gold Състои се от   плочки със златни нишки с размери 2,00 см х 2,00 см и дебелина 4 мм. За лесно облицоване, стъклокерамичните плочки са на мрежа (листове) с размери 32,5 х 32,5 см. Фугата между плочките е 2 мм. Посочената цена е за 1 кв.м. Направете поръчката си з..
Стъклокерамика със златни нишки, посочената цена е за 1 кв.м.
76,50лв.
Стъклокерамика Gold Съдържа  плочки със златни нишки с размери 2 х 2 см и дебелина 4 мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на мрежа (листове) с размери 32,5 х 32,5 см. Фугата между плочките е 2 мм. Подходящи за басейни, парни бани и др. Цената е за квадратен метър. Стъклокерамикат..
Разнообразие от цветове, с възможност за направа на различни миксове.
76,50лв.
Стъклокерамика зелен микс Съдържа плочки с размери 2 х 2 см и дебелина 0,4 см. За  по-лесно полагане стъклокерамиката е наредена на листове с размер 32,5 см х 32,5 см. С фуга между плочките е 2 мм. Посочената цена е за  един кв. метър. Стъклокерамика микс  представлява смесица ..
Съдържа 3 нюанса зелени стъклокерамични плочки, в определено съотношение
16,00лв.
Стъклокерамика карамелен микс Плочки с размери 20 х 20мм и дебелина 4 мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на листове с размери 325мм х 325мм.  С фуга между плочките е 2 мм. Цената е за квадратен метър. Стъклокерамика микс  представлява смесица от няколко цвята в определено съ..
Стъклокерамиката е подходяща за облицовка на парни бани, туски бани и други помещения
16,00лв.
Стъклокерамика микс светло и тъмно син Съдържа  плочки стъклокерамика с размери 2см х 2см и дебелина 4мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на листове с размери 32,5 х 32,5 см. Разстоянието между плочките е 2 милиметра. Цената е за 1  м2. Продава се на кашони по 4,28 м3 Стъклок..
За лесно полагане на стъклокерамиката, плочиците са наредени върху листове
14,20лв.
Стъклокерамика микс три цвята синьо   Стъклокераамични плочки с размери 2 х 2 сантиметра и дебелина 4 милиметра. За лесно облицоване стъклокерамиката е на листове с размери 32,5 х 32,5 см.  Разстоянието между плочките е 2 милиметра. Стъклокерамика микс    се  съ..
Миксът се състои от 3 цвята синьо - светло син, син и тъмно син
12,20лв.
Стъклокерамика тъмносин микс  Стъклокерамични плочки с размери 20 х 20 мм и дебелина 4 мм. 32,5 х 32,5 сантиметра. Фугата е 0,2 см.За лесно облицоване стъклокерамиката е на листове с размери Стъклокерамика микс   съдържа в себе си смесица от няколко цвята в определено съотноше..
Съсдържа два цвята синиьо. Посочената цена е за 1м2
14,20лв.
Стъклокерамика шарен микс Съдържа едноцветни плочки с размери 20мм х 20мм и дебелина 4мм. За лесно облицоване стъклокерамиката е на мрежа листове с размери 32,5 х 32,5 см.  С фуга 0,2см. Стъклокерамика микс  представлява смесица от няколко цвята в определено съотношение между цвето..
Стъклокерамика микс е смесица от няколко цвята . Съдържа свежи цветове. Цената е на квадратен метър
32,50лв.
Стъклокерамика – един цвят  Едноцветни плочки с рамери 2см х 2см, с дебелина 4мм. За лесно   полагане,  стъклокерамиката е на платна (листове) с размери 32,5см х 32,5см. Фугата между плочките е 2мм. Подходящи за басейни, парни бани и др. Цената е за  1 кв.м. Р..
За лесното и полагане стъклокерамиката е на листове. Разнообразие от цветове
18,20лв.
Стъклокерамика – едноцветна Състои се от едноцветни плочки с размери 2см  на 2см,  с дебелина 4мм. За лесното облицоване, дори и на не равни повърхности, стъклокерамиката е на платна (листове) с размери 32,5 х 32,5 см. Фугата между плочките е 2мм. Плочките са подходящи за басейн..
Стъклокерамични плочки подходящи за облицовка на басейни, спа съоръжения и други помещения
16,80лв.
 Преход за джет дюза Размер o1 1/2” Изработена  PVC и бял ABS. ..
Размер o1 1/2” Изработена  PVC и бял ABS.
17,00лв.
Трансформатор  Трансформатори с бутон on/off - 100W  - 300W - 600W ..
Трансформатори с бутон on/off. 100W, 200W, 300W
240,00лв.
2 броя перила малки ( с анкери) Комплект от 2 броя малки перила за басейн. Монтирането им е посредством анкери. Перилата са изработени от неръждаема стомана, с диаметър на тръбата 42мм. Размери на перилото: височина 800 мм, дължина 470 мм. ..
Комплект от 2 броя малки перила за басейн, изработени от неръждаема стомана
200,00лв.
2 броя перила малки ( с фланци) Два броя перила за басейни, закрепващи се с фланци. Перила от неръждаема стомана, полирана, с дебелина на тръбата 42мм. Размери на всяко перило  - височина 803мм х  дължина 470мм ..
Два броя перила за басейни, закрепващи се с фланци, изработени от неръждаема стомана
270,00лв.

Оборудване за басейни

В категорията оборудване за басейни ще намерите всичко необходимо за правилното функциониране, лесната поддръжка и красивият и неповторим външен вид на Вашия басейн.

След проектирането и изграждането на басейна, следва неговото оборудване. Аксесоарите и оборудване на басейни не лукс, а необходимост за безопасното и безпроблемно експлоатиране на басейна. При нас ще намерите широка гама продукти за оборудване на басейни на ниски цени.

 • Пясъчни филтри за басейни и карушни филтри подходящи за малки, средни големи басейни, фонтани, изкуствени езера и реки. Също така филтрационни пълнежи  - пясък или  рециклирано
 • Помпи за басейни – Циркулационни с предфилтър за задържане на по-големите замърсявания.  Хидромасажни без предфилтър за джакузита, хидромасажни вани, насрещни течения, водопади, водни завеси, фонтани и водни атракции. Компресори за създаване на гейзери и аеромасаж. Дозаторно-измервателни помпи за басейни. Ако се колебаете какъв е подходящия филтър за Вас, свържете се с нас и ще Ви помогнем в избора.
 • Системи за дезинфекция на водата в плувни басейни и водни съоръжения, без  употреба  на хлор. Особено подходяща за басейни използвани от деца. Подходяща за хора с алергия към хлор, хора с белодробни проблеми и др. Басейна няма неприятна миризма на хлор. Водата е чиста и бистра. Системите се предлагат на изплащане.
 • Голямо разнообразие от прожектори – LED и стандартни халогенни, прожектори, ампули, разклонителни кутии, трансформаори и др. ел. оборудване.  Ние препоръчваме LED  прожектори, които са с много предимства пред стандартните халогенни. Макар и по-скъпи, не след дълго се изплащат.
 • Различни видове облицовка, съкокерамика, пана, фризове и други. Комбинации от различни цветни миксове подходящи за басейни, парни бани, турски бани, душове и др.
 • Необходимата за полагането на облицовката строителна химия – еластифицирана хидроиозлация, фугин, лепило. Предлагаме само материали със изпитано качество, които ползваме  в продължение на дълги години за полагане на облицовка на басейни и спа съоръжения .
 • Препарати за басейни, концентрирани, течни, на хапчета, гранули и т.н. Бърз и бавен хлор, pH регулатор, алгицид, флокс, коагулант,  тестери  и реактиви за проверка на химичните показатели на водата. В текста на категорията „Препарати за басейни“ може да се запознаете подробно за това как се използват, за какво служат, какво е тяхното действие. Ще намерите и информация за безопасното боравене с препарати за басейни, както и начина им на съхранение.
 • Перила и стълби за басейни от неръждаема стомана за басейни със скимери и преливна решетка. Удобни  и безопасни за ползване, с нехлъзгащи стъпала.
 • Закладни елементи (елементи за вграждане) необходими за басейни със скимери или преливна решетка - различни видове стенни и дънни вливни дюзи, хидромасажни дюзи, вакуум дюзи, сифони, решетки за сифони, малки и големи скимери и др. Предлагаме закладни елементи от пластмаса и неръждаема стомана.
 • Подгряване, отопление на басейни, външни и вътрешни. Различни методи и видове отопление за всички висове басейни.
 •  Хидромасажно ( тангенторно оборудване), хидромасажни помпи, компресори, джет дюзи и т.н. за хидромасажни басейни, джакузита, водни атракции .
 • Голямо разнообразие от сглобяеми басейни, готови басейни за вграждане, надземни басейни с метална  или тръбна конструкция, басейни с надуваем ринг и др. Също така аксесоари за сглобяеми басейни, филтриращи системи, покривала, почистващо оборудване.
 • Роботи за почистване на басейни и  аксесоари
 • Водни атракции – водопади,  водни пързалки за деца и игри. За да извлечете максимално ползите от басейна, особено ако имате деца, наличието на водни атракции си е задължително.
 •  Покривала и ролери за навиването им. За да предотвратите изстиването на басейна си, напрашаването му и замърсяването му с насекоми, листа и др. ще Ви е необходимо покривало, което бързо и лесно се поставя и премахва. За по-големи басейни, препоръчваме ролер за навиването и съхранението му.
 • PVC части  за басейни и водни съоръжения– тръби, колена, фитинги, спирателни кранове, муфи, холендри,  тапи, скоби, фланци,  клапани, редукции с диаметър от ф 25 до  ф 250 мм.  Опишете от какво се нуждаете и ще Ви изготвим оферта на добра цена.
 • Резервни части – предлагаме резервни части и консумативи за филтри, помпи, нагреватели, ел. оборудване и др.

 

Възползвайте се сега и купете онлайн качествено оборудване за вашия басейн от Spapool.bg

Ако имате затруднения за монтирането на оборудването за басейни, ние можем да го направим  вместо Вас.

При поръчка на цялостно оборудване или облицоване на басейни ( плочки + строителна химия) може да получите намаление до 20%.

Ежеседмично предлагаме промоционални продукти на много ниски цени, възползвайте се от тях!

Ако се колебаете какъв продукт да изберете, свържете с нас на телефон 0886 18 99 18 или e-mail: sales@spapool.bg