Категории

Системи за пречистване на вода

Покажи:
Сортиране по:
Система за пречистване до 120 м3 Система Crystal Pool System за пречистване на водата в басейни и водни съоръжения с воден обем до 120 м3. Системата елиминира необходимостта от използването на хлор за поддръжка на водата. Басейнът ви  ще има чиста и кристална вода, без неприятна мири..
Системата  за пречистване работи изключително икономично и има дълъг живот на експлоатация. за
6 000,00лв.
Система за пречистване до 190м3  Използва се за пречистване на водата в  хотелски, обществени  и частни басейни, изкуствени езера и реки, фонтани и други с обем  до 190 м3 Системата работи посредством   UVC, йонизация  и оксидация – най-иновативните и н..
Система за пречистване до 190м3. Използва се за пречистване на водата в  хотелски, обществ
7 200,00лв.
Система за пречистване на вода до 250 м3 Crystal Pool System е система за пречистване на вода, без употреба на хлор. Съчетавайки най-ефективните методи за пречистване на вода - йонизация, оксидация и  UVC, тя е предпочитан избор за частни, хотелски и обществени басейни, фонтани и друг..
Система за пречистване на вода до 250 м3. Системата работи изключително икономично и има дълъг
8 400,00лв.
Система за пречистване до 500 м3 Системата работи посредством най-иновативните и надеждни технологии за пречистване на вода и няма аналог в България. Съчетава йонизация, оксидация и  UVC, с ниска консумация на ел. енергия и дълъг живот на работа. Изцяло автоматизирана, с датчици за поток ..
Система за пречистване до 500 м3. Системата работи посредством най-иновативните и надеждни техн
10 800,00лв.
Система за пречистване до 60 м3   Пораженията които нанася хлора върху човешкия организъм са всеизвестни – увредена коса, зачервени и възпалени очи, суха кожа, дразнене на дихателните пътища.  Все повече хора страдат от алегия към хлор.  Системата  Crysta Pool елимин..
Системата за пречистване е за малки басейни малки -частни и хотелски басейни, тангенторни басейни, б
4 800,00лв.

 Чиста вода в басейна без използването на никакви препарати!

Това е напълно възможно.
Може да се наслаждавате на кристално чиста вода без да полагате усилия за поддръжката й.
Системата  Crystal pool system се използва успешно за дезинфекция и пречистване на водата в плувни басейни, фонтани, изкуствени езера и реки, тангенторни басейни, басейни към аквапаркове, аквариуми и други водни съоръжения
Crystal Pool System  съчетава йонизация, оксидация и UVC, което я прави най-мощната иновативна и екологична система на пазара. Последното постижение в сферата на ефективността. 


ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА


Системата е изцяло автоматизирана, с изключително ниска консумация на електроенергия.
Пречиства водата и я прави кристално чиста без употребата на хлор, сол, бром, и други окислители. Спестявате време и пари за поддръжка на басейна.
 Crystal Pool System е изключително подходяща за хора с алергия към хлор, малки деца, хора с белодробни заболявания и т.н. Всеизвестни са негативните действия на хлора върху дихателните пътища, кожата, косата, поддръжката на водата с такава система е перфектният начин да се избегнат. Басейнът Ви няма да има неприятна миризма на хлор.
Crystal Pool System съчетава най-иновативните и ефективни методи за пречистване на вода. 
Изработена е от качествени материали, таблото е SIEMENS,  UVC лампите са Philips.  Има дълъг живот на експлоатация.


КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА

Системата работи с два вида електроди – меден и титаниев. Те се монтират на изхода на филтъра, посредством тръба водеща водата към басейна. Йонизацията за пръв път е използвана през 1967 г. от Наса в космическата програма Аполо за пречистване на питейната вода по време на космическите мисии. Медните йони унищожават бактерии, водорасли и някои вируси във вашият басейн и пречат да се образуват повторно във водата. Титаниевите електроди извършват процес на натурално добиване на кислород чрез разделянето на молекулата на водата. Докато е в режим на окисление , собствен процес на електролиза причинява електро-физическо разделяне на вода на кислород и водород. Кислорода е 10 пъти по-силен окислител от хлорта. Кислородните атоми, разделени в този процес са отговорни за отстраняване на мъртвите органични материали и други замърсители във водата, като например телесни мазнини и масла за тен.

Системата работи с  UVC лампи, всяка от които по 55W с живот между 9000 и 16 000 часа. Тялото на камерата е от неръждаема стомана и издържа на 10 Bar налягане.
Проектирана е за дезинфекция в плувни басейни и унищожава всички болестотворни организми.
Crystal Pool System се управлява от автоматизирана система съдържаща:
-табло за управление
-датчици за поток
-всички необходими защити