Категории

Стълби за басейни и перила

Покажи:
Сортиране по:
2 броя перила малки ( с анкери) Комплект от 2 броя малки перила за басейн. Монтирането им е посредством анкери. Перилата са изработени от неръждаема стомана, с диаметър на тръбата 42мм. Размери на перилото: височина 800 мм, дължина 470 мм. ..
Комплект от 2 броя малки перила за басейн, изработени от неръждаема стомана
200,00лв.
2 броя перила малки ( с фланци) Два броя перила за басейни, закрепващи се с фланци. Перила от неръждаема стомана, полирана, с дебелина на тръбата 42мм. Размери на всяко перило  - височина 803мм х  дължина 470мм ..
Два броя перила за басейни, закрепващи се с фланци, изработени от неръждаема стомана
270,00лв.
2 броя перила средни Перила за басейн от неръждаема стомана. Възможност за закрепване с анкери или фланци. Перилата са от полирана неръждаема стомана и имат диаметър на тръбата 42 мм. Размерите на всяко перило са 800мм х 800мм. Посочената цена е за два броя, с включени крепежни елементи ..
Перила за басейн от неръждаема стомана. Възможност за закрепване с анкери или фланци. изработен
272,00лв.
Перило за басейн Стандартно перило за басейни, изработено от полирана неръждаема стомана, с диаметър на тръбата 42 мм. В цената са включени фланци и крепежни елементи. Предлага се в различни размери - С дължина 1 м. - С дължина 1,5 м. - С дължина 2 м. - С дължина 2,5 м. ..
 Предлага се с различни размери: с дължина 1 м., 1,5 м., 2 м.,  2,5 м.,  3 м.,
82,00лв.
Перило за басейни (с фланци или анкери) Перило за басейни (с фланци или анкери)  Перило за басейни от полирана неръждаема стомана. С възможност за закрепване с анкери или с фланци, включени в цената Размерите на перилото са: височина 882 мм, дължина 1250 мм   ..
С възможност за закрепване с фланци или анкери. Перилото е от полирана неръждаема стомана
299,00лв.
Перило за стълби Перило за стълби  Перило от неръждаема стомана, с тръба 42мм, удобна за хващаме. Предлага се в 2 размера: - За 4 броя стълби, с дължина от край до край 1220 мм, височина  на перилото 800 мм,   - За 5 броя стълби,  с дължина от край до край 1..
видове: за 4 стъпала, за 5 стъпала   
207,00лв.
Стълба  стандартна Стълба за басейни изработена от неръждаема стомана AISI 304. С не хлъзгащи стъпала, без остри ръбове. Диаметър на тръбата 42 мм. С анкери за монтаж. ..
стълбите се предлагат с 2, 3, 4, 5 стъпала. Анкери.  Изработени от неръждаема стомана.
250,00лв.
Стълба за басейн на външен преливник Стълба за басейни с външен преливник, от  полирана неръждаема стомана AISI 304, диаметър на перилата 42 милиметра, антислип стъпала. В цената са включени   закрепващи елементи, фланци и др. Ширината на стълбата е 493 мм, височината на перилата ..
Стълба за басейни на вънчен преливник. Предлагат се с 2, 3, 4, 5 броя стъпала
290,00лв.
Стълба за басейни ( с фланци) Стълбата се закрепва посредством фланци. Изработена е от неръждаема стомана Има антислип стъпала против хлъзгане С удобни за хващане перила дебели 42мм Предлага се с 2, 3 и 4 броя стъпала   ..
стълбите се предлагат с 2 стъпала, 3 стъпала, 4 стъпала. Изработени са от неръждаема стомана.
300,00лв.
Стълба за басейни с извити перила В комплект с крепежни елементи, болтове и декоративни гривни.  Закрепване последством фланци.  Стълбата е изработена от неръждаема полирана стомана и се предлага с две, три и четири и пет стъпала в зависимост от  дълбочината на басейна на кой..
Закрепване последством фланци. 
297,00лв.
Стълби за басейни без перила Стълби за басейни без перила  Този тип стълби а подходящи както за басейни с външен преливник, така и за басейни със скимери.  Стълбите се предлагат с 2, 3, 4 и 5 стъпала  Изработени са от неръждаема стомана Стъпалата са не хлъзгащи В комплект с&nb..
стълбите се предлагат с 2 стъпала, 3 стъпала, 4 стъпала, 5 стъпала. Изработени са от неръждаема стом
160,00лв.

СТЪЛБИ ЗА БАСЕЙНИ

За лесното и безпроблемно влизане и излизане от басейна са нужни стълби или перила. Техните удобство и безопасност са от изключителна важност. При нас може да намерите голямо разнообразие стълби за басейн на ниски цени, както и различни видове перила. Важно е стълбите  за басейни да  бъдат стабилни, здрави и надеждни, за да се избегнат инциденти. Задължително е всяка стълба за басейн да има нехлъзгащи стъпала. Добре стълбата да е изработена от неръждаема стомана, а перилата й да са удобни за хващане . Монтирането може да става посредством анкери или фланци. Ако вече имате изляти стълби от бетон, може да ги обезопасите като им сложите подходящи перила.

ВИДОВЕ СТЪЛБИ

 

Има няколко основни вида стълби за басейни. Според типа басейни, стълбите биват такива за басейни със скимери или басейни с преливна решетка. При вторият вариант, ширината на перилото е по-голяма, така че да „прескочи“ борда и преливната решетка. При стълбите за басейни със скимери, ширината на перилото е по-малка.  Има стълби без перила, които са подходящи  и за двата типа басейни. Към тях, при желание,  могат да се монторат допълнително перила по избор. Повечето стълби са със стандартна ширина около 50 сантиметра, а разстоянието между отделните стъпала е около 25 сантиметра

 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА СТЪЛБА ЗА НАШИЯ БАСЕЙН?

 

Преди да изберете стълба, трябва да решите къде точно ще желаете да я монтирате в басейна, дали да е в плиткия или дълбокия край, или в средата. Ако басейнът е по-голям може да монтирате две стълби в различните краища. Изберете оптималния брой стъпала според дълбочината на басейна. Обърнете внимание стълбата която избирате да е пригодена за басейн на външен преливник или басейн на скимери. Заради преливната решетка на басейните с външен преливник, се налага перилата на стълбите да се монтират на около осемдесет сантиметра от ръба на басейна, а за басейните на скимери това разстояние е около петдесет сантиметра. 

Ако се нуждаете от перило за обезопасяване на детски басейн или стълби, но не можете да намерите подходящо, можем да ви направим по поръчка, с необходимата форма и размери. Заявете желанието си  на телефон 0886 18 99 18 или ни пишете на имейл.  В рамките на един ден ще се свържем с вас за уточняване на подробностите,

В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от стълби и перила за басейни на отлична цена.