Категории

Водни пързалки и атракции

Покажи:
Сортиране по:
Водна завеса (водопад) Воден ефект "водопад" (водна завеса) Различни размери на водния ефект: - с ширина 306 мм - с ширина 606 мм - с ширина 906 мм - с ширина 1206 мм Прибавянето на водна атракция към Вашия басейн несъмнено ще го разкраси. Може да избирате между различни..
Различни размери на водния ефект: с ширина 306 мм с ширина 606 мм с ширина 906 мм с ширина 1206 м
230,00лв.
Водна завеса с LED осветление Воден ефект "водопад" с вградено водоустойчиво LED осветление и табло за управление с предварително програмирани 25 цветови режима Различни размери на водния ефект: - с ширина 306 мм - с ширина 606 мм - с ширина 906 мм - с ширина 1206 мм Водни..
Различни размери на водния ефект: с ширина 306 мм  с ширина 606 мм с ширина 906 мм с ширина
730,00лв.
Водна пързалка  за басейни с височина 1,6м Водните пързалките за деца са подходящи за частни и хотелски басейни без значение дали са открити или закрити басейните. Лесен монтаж без значение върху какъв терен или основа. Изработени са  с висококачествени материали, лъчи,устойчиво на U..
Водните пързалките за деца са подходящи за частни и хотелски басейни без значение дали са открити ил
3 372,00лв.
Водна пързалка (извита) с височина 1,87 м Пързалката е изработена от висококачествен материал, устойчив на слънчевите лъчи, надраскване и избледняване двойнолицев стъклопласт. Улеят на пързалката е много гладък, което гарантира комфорта при спускане. Стълбата и перилата са изработени от неръж..
Пързалката е изработена от висококачествен материал, устойчив на слънчевите лъчи, надраскване и из
4 480,00лв.
Водна пързалка бейби октопод Водна пързалка бейби октопод от фибростъкло, със стоманена конструкция Размери:  2,00 x 2,47 x 1,80 m Тегло  130 kg Подходяща за деца между 3 и 10 години Препоръчителна дълбочина на басейна 0,4 м ..
Водна пързалка бейби октопод от фибростъкло, със стоманена конструкция Подходяща за деца между 3 и
11 720,00лв.
Водна пързалка жаба Водна пързалка жаба от фибростъкло със стоманена конструкция Размери на пързалката  2,50x2,50x1,65метра, Тегло на пързалката  155 kg За деца от три до десет години Пързалката има красив, цветен и приказен външен вид, привличаща вниманието на най-малките ..
Водна пързалка жаба от фибростъкло със стоманена конструкция За деца от три до десет години Пърз
12 800,00лв.
Водна пързалка Змия За ползване от деца между 3 и 10 години. Има атрактивен дизайн. Подходяща е за хотелски басейни и аквапакове Пързалката има размери:  2,80м x3,90м x2,13м Теглото и е 275кг Пързалката е цветна, забавна и атрактивна, подходяща  за басейни към хотели и аквапаркове ..
За ползване от деца между 3 и 10 години. Има атрактивен дизайн. Подходяща е за хотелски басейни и
18 700,00лв.
Водна пързалка октопод Водна пързалка октопод, подходяща за басейни към хотели и аквапаркове. Състои се от няколко пързалки, подходяща е за деца между 3 и 10 години. Размерите на пързалката са 6,75 метра x 6,35 метра и височина 3 метра. Тегло 591 килограма Пързалката е във формата на октопод, ..
Водна пързалка октопод, подходяща за басейни към хотели и аквапаркове. Състои се от няколко пързалки
39 900,00лв.
Водна пързалка с височина 1,97 м. Водна пързалка за деца Лесен монтаж, независимо от вида на терена Изработена от висококачествени материали, устойчиви на слънчеви лъчи и надрасквания двойнолицев стъклопласт Със здрава и стабилна конструкция С плавно подаване на водата Стълбата и перилата ..
Водна пързалка за деца Лесен монтаж, независимо от вида на терена Изработена от висококачествени
4 188,00лв.
Детска водна пързалка Слон Детска водна пързалка Слон Размерите и са   6,10 метра x 1,35 метра x 2,55 метра Теглото и е  220 килограма Пързалката е с атрактивен дизайн, перфектна за  басейни и аквапаркове Изработена от фобростъкло със стоманена основа ..
Детска водна пързалка Слон Теглото и е  220 килограма Пързалката е с атрактивен дизайн, пер
15 200,00лв.

ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ ЗА БАСЕЙНИ И ВОДНИ АТРАКЦИИ

Басейнът освен за място за отдих и плуване, се ползва и за развлечение. През последните години стават все по-популярни водните атракции и пързалки. Те правят  басейна предпочитано място,  не само за децата, но и за възрастните.
При нас ще намерите множество водни пързалки и атракции на ниски цени, с високо качество.
Водни пързалки, водни ефекти, водопади, водни завеси, водни игри, трамплини – това са най-често срещаните атракции.
Водните пързалки които предлагаме са за деца между 3 и 10 години, имат атрактивен външен вид, удобни и безопасни са за ползване. Подходящи са за обществени, хотелски и частни плувни басейни, басейни към аквапаркове. Според вкусовете Ви, те са с различни и оригинални форма, размери и външен вид. Направени са от издръжлив полиестер и подсилено фибростъкло. Стъпалата на стълбите са оребрени, за да се избегне подхлъзване. Според вида на пързалката, могат да бъдат изработени от неръждаема стомана или от подсилено фибростъкло.
При поръчка на няколко пързалки, може да ползвате отстъпка от цената.
Друга екстра към басейна е воден ефект „Водопад“. Той перфектно се вписва към всеки басейн. Създава приятна атмосфера. Има различни размери, с и без осветление и т.н.
Трамплин - той служи за скокове във вода от височина. Трамплина се монтира на борда на басейна, там-където той е най-дълбок. Изработен е от неръждаема стомана, стъклопласт и полиестер.
Подходящ е както за деца и възрастни. При избора на трамплин, трябва да обърнете внимание той да е подходящ за размерите на вашия басейн. 
За разлика от водните пързалки, водните игри са една напълно достъпна атракция, която всеки може да си позволи. Водните игри ще се харесат както на децата, така и на възрастните. Предлагаме воден баскетбол, волейбол, бадминтони др. С тях ще разнообразите престоя си около басейна и може едновременно да се забавлявате и спортувате. Подходящи са за мъже, жени и деца на всички възрасти.