Изграждане и ремонт на басейни

Предлагаме изграждане, оборудване и облицовка за басейни 

Можем да ви предложим следните дейности:
-  проектиране и  изграждане на открити и закрити, малки и големи басейни, изкуствени езера, фонтани, басейни към аквапаркове, спа басейни и  други водни съоръжения.
- облицоване и оборудване на басейни 
- ремонт на басейни
- цялостна поддръжка и почистване  

 

           

 

Проектиране и изграждане на басейни

 

Ние можем да поемем цялата работа по изграждането на един басейн или друго водно съоръжения – изготвяне на проект, строителни работи, облицоване, оборудване, осветление и всичко необходимо, като накрая Ви оставим готово за  ползване съоръжения.  Благодарение на  дългогодишният опит, знанията и желанието за усъвършенстване  ще   имате качествено направен басейн, с дълъг живот на експлоатация.  При проектирането на басейна, изцяло се съобразяваме с Вашите желания за форма и размер на басейна, дълбочина, тип на филтрация ( с преливна решетка или със скимери) и др.  Формата на басейна може да е както стандартна правоъгълна или овална, така и с нестандартна разчупена форма по Ваш избор. Проектните дейности, които предлагаме са конструктивни проекти, ВиК проекти, Технологични проекти и ел. проекти. Басейните могат да бъдат изградени дори върху не равни терени с денивелация.  Всеки басейн може да има тангенторна / хидромасажна част с удобна пейка за сядане или детски басейн. След одобряване на проекта, се преминава към изпълнението му. При добри метеорологични условия, може да имате басейн в рамките на 1 - 2 месеца, в зависимост от големината. Строителните работи за почват с направата на изкоп, направа на изолация, армировка. След което изграждаме бетоновото корито с торкрет бетон (пръскан бетон), който е с много по-добри характеристики от стандартният бетон, с по-голяма здравина, "самолекуващ" се бетон. Кофражи не са необходими. 

След това се поставят закладните елементи и басейна се хидроизолира. Построили сме стотици частни, хотелски и обществени басейни в цялата страна, които функционират без проблеми дълги години. 

 

Облицоване и оборудване на басейни

 

В категорията оборудване за басейни ще намерите всичко необходимо за башия басейн на много добри цени. Всички продукти които предлагаме са на световни производители с доказано качество. Предлагаме монтаж на всички видове филтри, помпи, окабеляване на прожектори, монтиране на системи за пречистване на водата, монтиране на стълби и перила, автоматични покривала за басейни и т.н. 

 

         

 

Ремонт

 

Извършваме ремонти от подменянето на няколко  паднали плочици стъклокерамика, до цялостна реконструкция и подновяване на басейна, ремонт на  оборудването на басейна – филтри, помпи и др,  установяване и спиране на течове, запълване на пукнатини в компенсаторен резервоар, коритото на басейна или в преливния канал. Установяваме и решаваме проблеми свързани с помътняване на водата в бесейна, позеленяване или побеляване в следствие на лоша филтрация и / или неправилно боравене с препарати за басейни. Монтираме допълнително оборудване като системи за дезинфекция, водни пързалки, атракции и др. Предаваме басейна в безопасен за ползване вид, съобразен със всички изисквания и норми. Предлагаме освежаване на пространството около басейна, поставяне на висококачествени клинкерни плочки, тик или други настилки, освежаване на щампован бетон.  Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с Вашия басейн

 

Поддръжка и почистване на басейни


Друга услуга която предлагаме е цялостна сезонна или целогодишна поддръжка „Чиста вода“, включваща  редовен анализ на химичните показатели на водата, механично почистване на на целия басейн (стени, дъно, скимери, преливен канал и решетка, стълби),  доставяне и третиране на водата с препарати за басейни и поддръжка на оборудването на басейна. По този начин се отървавате от най-досадното задължение при наличието на басейн. Услугата „Чиста вода“  е подходяща както за хотелски, така и  за  обществени и частни басейни. Предлагаме услугата "Чиста вода" - поддръжка и почистване на басейни в Слънчев бряг, Несебър, Равда, Свети Влас, Елените,  Бургас, Поморие, Черноморец, Созопол, Китен, Приморско, Обзор, Бяла и други курортни комплекси, градове и села в региона. Извършваме както пускане на басейни за новия сезон, така и тяхното зазимяване в края на сезона.

 

          
 

За повече информация, свържете се с нас на телефон 0886 18 99 18, 0878 333 888 , имейл,  или посетете www.spadesign.bg