Категории

Циментови хидроизолационни и ремонтни системи

Покажи:
Сортиране по:
PENECRYL™ ELASTIC представлява млечно бял, течен пластификатор и подобрител на адхезионните свойства на замазки на циментова основа.PENECRYL™ ELASTIC представлява водна дисперсия на акрилен естер-стиренов ко-полимер с високо съдържание на твърди частици.PENECRYL™ ELASTIC ..
Цена при запитване   ПЛАСТИФИКАТОР И ПОДОБРИТЕЛ ЗА ЦИМЕНТОВИ ЗАМАЗКИ
0,00лв.
PENETRON® ACRYLIC BONDCRETET™ представлява 100% акрилен латекс, който се използва като високоякостна добавка и подобрител на адхезионните свойства за разтвори и бетони с портланд цимент. Осигурява отлична устойчивост на удар, абразия, влага и въздействие на киселини или други водоразт..
Цена при запитвне   АКРИЛНА ДОБАВКА – ПОДОБРИТЕЛ НА АДХЕЗИОНИТЕ СВОЙСТВА
0,00лв.
PENETRON® MULTI PATCH представлява еднокомпонентна, полимерно модифицирана, циментова, усилена с нишки, ремонтна замазка за икономичен общ ремонт и възстановяване на бетон. При смесване с вода се постига отлична обработваемост и тиксотропно поведение. Може да се нанася върху хоризонтални и верти..
Цена при запитване   МОДИФИЦИРАНА ЦИМЕНТОВА РЕМОНТНА ЗАМАЗКА С ОБЩО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
0,00лв.
PENETRON™ SEALCOAT™ представлява хидроизолационно, циментово, полимерно-модифицирано, здраво покритие за зидария – основа на СИСТЕМИТЕ SEALCOAT™, които спират проникването на вода и предотвратяват увреждане от нея, като в същото време защитават бетонните и други зидани повърх..
Цена при запитване   ЦИМЕНТОВА ПОЛИМЕРНО-МОДИФИЦИРАНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 
0,00лв.
PENETRON® WATERPLUG RAPID е готова смес, бързодействащ подводен цимент, научно разработен за бърз ремонт на бетонни обекти при хидростатично налягане, активни течове или при подводни условия. PENETRON® WATERPLUG RAPID действа бързо, като се свързва с повърхността и се разпространява скоростн..
Цена при запитване   БЪРЗОДЕЙСТВАЩ ЦИМЕНТ ЗА  ПОДВОДНИ РЕМОНТИ    
0,00лв.