Категории

Хидроизолации PENETRON

Покажи:
Сортиране по:
INDUSTRIAL TOPPING SL представлява еднокомпонентно, икономично, подлежащо на изпомпване, саморазливно, бързосвързващо и втвръдяващо покритие с гладка консистенция, предназначено за възстановяване на износена повърхност, при нарушен, износен или повреден от дъжд, но конструктивно здрав бетон, на откр..
Цена при запитване   ВИСОКОУСТОЙЧИВА САМОРАЗЛИВНА ЗАМАЗКА НА ЦИМЕНТОВА ОСНОВА  
0,00лв.
PENEBAR™ SW-45 RAPID е хидроизолиращ материал с уникален състав, създаден да набъбва бързо при еднократен или периодичен контакт с влага, което го превръща в самовъстановяващ се материал за оформяне на работни фуги на строителни конструкции. ПРИЛОЖЕНИЯ Фундаменти на сгради   Бетонни..
Цена при запитване   ВОДОНАБЪБВАЩА ЛЕНТА ЗА ФУГИ В БЕТОН ( RAPID )
0,00лв.
PENEBAR™ PRIMER подобрява адхезията между предварително оформени хидроизолиращи ленти PENEBAR™ SW и повърхността на бетона, улеснявайки процеса на приложение. Полагането става на място по конвенционален начин. ПРИЛОЖЕНИЕ PENEBAR™ PRIMER трябва да се нанася върху основата с по..
Цена при запитване   ГРУНД ЗА ВОДОНАБЪБВАЩА ЛЕНТА PENEBAR™
0,00лв.
PENEBAR™ SW-55 е хидроизолиращ материал с уникален състав, създаден да набъбва контролирано, когато е изложен на влага, което го прави съвременен фугиращ материал, приложим при строителните фуги. Изключителната му способност да набъбва и да запечатва фугите в бетона позволяват успешната подмян..
Цена при запитване   ВОДОНАБЪБВАЩА ЛЕНТА ЗА ФУГИ В БЕТОН (БАВНО - ДЕЙСТВАЩА)
0,00лв.
PΕΝΕCLEANER™PLUS е специално разработен разтворител за почистване на епоксидни и полиуретанови материали, например PENEPOX™, PENECOAT™, полиуретанови уплътнители и др. Използва се и като разредител за системите полиуретанови покрития PENECOAT™.   ..
Цена при запитване   РАЗТВОРИТЕЛ ЗА ЕПОКСИДНИ И ПОЛИУРЕТАНОВИ СИСТЕМИ
0,00лв.
PENECOAT™CLEAR е прозрачно, полуеластично, еднокомпонентно, алифатно полиуретаново покритие използвано за дълготрайна хидроизолация. Това високотехнологично покритие е UV-устойчиво, не пожълтява, устойчиво е на основи и химикали и дори след стареене, остава прозрачно и еластично. PENECOAT &tra..
Цена при запитване   ТЕЧНА ПРОЗРАЧНА ПОЛИУРЕТАНОВА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
0,00лв.
PENECOAT™CLEAR TILE PRIMER е прозрачен, еднокомпонентен грунд на базата на разтворители, осигуряващ адхезия, като химически активира керамични и стъклени повърхности и гарантира отлично свързване на основата с  покритието което следва. Втвърдява се при взаимодействие с влага. ПРИЛОЖЕНИ..
Цена при запитване   ПОЛИУРЕТАНОВ ГРУНД ЗА СТЪКЛО И ПЛОЧКИ
0,00лв.
PENECOAT™ELASTIC е течна, еднокомпонентна, еластична, полиуретанова мембрана, използвана за дълготрайна хидроизолация. Не се нуждае от загряване (нанася се и се втвърдява студена). PENECOAT™ELASTIC се втвърдява при взаимодействие със влагата във въздуха и почвата и осигурява отлична меха..
Цена при запитване   ТЕЧНА ЕЛАСТИЧНА  ПОЛИУРЕТАНОВА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
0,00лв.
PENECOAT™HYPER ELASTIC BLACK SET A+B е двукомпонентна, на основата на разтворители, асфалтовo-полиуретанова мембрана за дълготрайна хидроизолация. PENECOAT™HYPER ELASTIC BLACK е с много висока еластичност,  бързовтвърдяваща е и не се нуждае от загряване (нанася се и се втвърдява сту..
Цена при запитване   АСФАЛТОВО-ПОЛИУРЕТАНОВА ЕЛАСТИЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ    
0,00лв.
PENECOAT™POOL е еднокомпонентно, цветно, гъвкаво, твърдо, защитно покритие за басейни на алифатно-полиуретанова основа. PENECOAT™POOL осигурява висока степен на защита от механични действия и износване. Има много добра устойчивост срещу химически разтвори и почистващи препарати, използва..
Цена при запитване   АЛИФАТНО ПОЛИУРЕТАНОВА БОЯ ЗА БАСЕЙНИ
0,00лв.
PENECOAT™PU-H е еднокомпонентно, полутвърдо, издръжливо, защитно алифатно-полиуретаново покритие, използвано като защитен горен слой на хидроизолационно покритие PENECOAT™ELASTIC, подложено на високо износване и естествено запрашаване. PENECOAT™PU-H гарантира висока устойчивост сре..
Цена при запитване   АЛИФАТНО ПОЛИУРЕТАНОВО ЗАЩИТНО ПОКРИТИЕ
0,00лв.
PENECOAT™SF ELASTIC SET е еластичнo, двукомпонентнo полиуретаново покритие, без разтворители, за дълготрайна хидроизолация. Използвайки технологията на полиуретана, PENECOAT™SF ELASTIC може да се използва при съоръжения със специални изисквания, като резервоари за питейна вода. Действа п..
Цена при запитване   ПОЛИУРЕТАНОВА ЕЛАСТИЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ЗА ВОДНИ РЕЗЕРВОАРИ
0,00лв.
PENECOAT™SL е двукомпонентно, полутвърдо, покритие за индустриални подове на полиуретанова основа без разтворители. То осигурява висока механична устойчивост и еластичност,а също така и защита от разтвори на киселини и основи. ПРИЛОЖЕНИЯ PENECOAT™SL се използва основно като подова ..
Цена при запитване   ПОЛИУРЕТАНОВА САМОРАЗЛИВНА ПОДОВА ЗАМАЗКА
0,00лв.
PENECOAT™ STABILIZER представлява прозрачен течен стабилизатор, идеален за стабилизиране на битумни мембрани, асфалтови плочки и мозайки, покрити с цветен кварцов пясък. PENECOAT™ STABILIZER представлява водна дисперсия на акрилен естер-стирен ко-полимер с високо съдържание на твърди час..
Цена при запитване   ПРОЗРАЧЕН СТАБИЛИЗАТОР ЗА БИТУМНИ МЕМБРАНИ 
0,00лв.
PENECOAT™ΤOP CLEAR е еднокомпонентно, прозрачно, полутвърдо, полиращо покритие от метакрилатна смола за защита на щампован бетон. PENECOAT™ΤOP CLEAR осигурява висока износоустойчивост, отлична защита от UV лъчение, не пожълтява и не образува прах. Придава „мокър” ефек..
Цена при запитване   АКРИЛЕН ПОЛИРАЩ ЛАК ЗА ПОРЕСТИ ПОВЪРХНОССТИ
0,00лв.
PENECRETE MORTAR™ се състои от цимент Портланд, специално подбран силициев пясък и активни химически съединения, по технология на PENETRON. Активните химически съединения, които се съдържат в PENECRETE MORTAR™ реагират със страничните продукти от разтварянето на цимента във водата (като ..
Цена при запитване   КРИСТАЛИЗИРАЩА ЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
0,00лв.