Категории

Течни еластични хидроизолационни системи

Покажи:
Сортиране по:
PENECOAT™CLEAR е прозрачно, полуеластично, еднокомпонентно, алифатно полиуретаново покритие използвано за дълготрайна хидроизолация. Това високотехнологично покритие е UV-устойчиво, не пожълтява, устойчиво е на основи и химикали и дори след стареене, остава прозрачно и еластично. PENECOAT &tra..
Цена при запитване   ТЕЧНА ПРОЗРАЧНА ПОЛИУРЕТАНОВА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
0,00лв.
PENECOAT™ELASTIC е течна, еднокомпонентна, еластична, полиуретанова мембрана, използвана за дълготрайна хидроизолация. Не се нуждае от загряване (нанася се и се втвърдява студена). PENECOAT™ELASTIC се втвърдява при взаимодействие със влагата във въздуха и почвата и осигурява отлична меха..
Цена при запитване   ТЕЧНА ЕЛАСТИЧНА  ПОЛИУРЕТАНОВА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
0,00лв.
PENECOAT™HYPER ELASTIC BLACK SET A+B е двукомпонентна, на основата на разтворители, асфалтовo-полиуретанова мембрана за дълготрайна хидроизолация. PENECOAT™HYPER ELASTIC BLACK е с много висока еластичност,  бързовтвърдяваща е и не се нуждае от загряване (нанася се и се втвърдява сту..
Цена при запитване   АСФАЛТОВО-ПОЛИУРЕТАНОВА ЕЛАСТИЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ    
0,00лв.
SiMP® COAT 25 представлява висококачествена, течна еднокомпонентна, модифицирана със силан полимерна, еластична, хидроизолационна мембрана за студено полагане, без битум, разтворители и изоцианати (ПРОДУКТЪТ НЕ Е ПОЛИУРЕТАН). Втвърдява се чрез реакция с наличната в околната среда влага, като обр..
Цена при запитване   ТЕЧНА ЕЛАСТИЧНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ МОДИФИЦИРАНА СЪС СИЛАН 
0,00лв.